Muzikaalter Nieuwsbrief

Nieuws van Muzikaalter

Muzikaalter Zomer

 
 
 
 

KIOSKCONCERT

BEVRIJDINGSSTOET

25 JAAR JEUGDORKEST

 
 
 

KIOSKCONCERT - Zondag 8 juli om 11:30 - Markt Aalter

 

Beste muziekliefhebber,

Ook muzikaalter gaat weldra de zomer in. We sluiten ons werkjaar traditioneel af met een concert ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag. Graag nodigen we u uit voor dit gezellige, zomerse kioskconcert op zondag 8 juli om 11u30 . Dit gratis concert wordt georganiseerd door de gemeente Aalter en vindt plaats op de Kiosk, Markt Aalter.

Niet al onze muzikaalters gaan echter in verlof: het jeugdorkest repeteert de zomer door om hun jubeleumconcert voor te bereiden. Noteer dus zeker en vast zaterdag 25 augustus in jullie agenda om samen 25 jaar Jeugdorkest te vieren en binnen te stappen in "De Magische Wereld van het Jeugdorkest".

BESTEL HIER ALVAST JE KAARTEN

De concertband zal na enkele weken verlof opnieuw te horen zijn tijdens de herdenking van het einde van de 1ste wereldoorlog. Op zaterdag 18 augustus komt de bevrijdingsstoet aan in Aalter. Meer info kan u vinden op www.aalter.be.

Het koor amuze begint eind augustus opnieuw te repteren voor een uniek concert in het voorjaar 2019. Ook onze drumband Attack heeft grootse plannen. Je kan hen deze zomer nog aan het werk zien tijdens het Summerfest Aalter en vanaf september wordt er gewerkt aan een nieuw repertorium.

Begin september horen jullie meer over de plannen voor volgend werkjaar met onder andere een Playin (jeugorkest), een winterconcert (concertband) en voorjaarsconcert (koor) en het nieuwe Attack.

 

We wensen jullie een fijne en muzikale zomer,

Muzikaalter

 
 
AJO 25 jaar
 

WIJ RESPECTEREN UW PRIVACY!

Via deze weg willen we je graag laten weten dat Muzikaalter voldoet aan de nieuwe Europese privacywetgeving.

Meer weten? Hier kan je onze privacyverklaring raadplegen. Daarin lees je onder andere met welk doel we je gegevens kunnen gebruiken, bvb. voor de organisatie of promotie van activiteiten of om leden te verzekeren. Ook vind u beschreven hoe we uw gegevens bewaren en beveiligen en wat jouw rechten zijn in verband met je persoonsgegevens. Voor jou als abonnee op onze 'Muzikaalter Nieuwsbrief' wil dat ook zeggen dat we je gegevens alleen gebruiken om nieuwsbrieven te versturen. Weet dat je je steeds kan uitschrijven, via de link onderaan deze nieuwsbrief of door eenvoudig een mailtje te sturen naar: informatie@muzikaalter

Aalter Promt 2018: laatste efforken om kaarten te verkopen!

Hoi Iedereen,

Het podium staat er, de voorbereiding lopen heel vlot... 

En nog veel mensen in je buurt, familie, vrienden en kennissen weten ongetwijfeld niet wat te doen op vrijdag en zaterdagavond.

Hierbij nog een heel warme oproep om deze laatste 2 a 3 dagen te gebruiken om mensen te overtuigen naar Aalter Promt te komen.

Kaarten kunnen tot donderdag afgerekend worden, maar er zijn nog kaarten te bestellen aan de ingang!

Hoe meer volk, hoe leuker om te spelen en zingen!

 

mvg,

Steven

Or Bareket & Nitai Hershkovits duo

Beste,

toch nog even volgend niet te missen concert onder de aandacht brengen: 

VZW Voluté, de academie voor muziek en woord en Muzikaalter presenteren: Uniek duo concert van contrabassist Or Bareket en pianist Nitai Hershkovits. 2 top jazz muzikanten uit New York spelen een uniek duo concert in het kader van de Europese tour rond het debuutalbum van Or Bareket. De verdere concerten zijn in kwartet formule, dit is dus een enige kans om de heren als duo te beluisteren.


tickets: 
- Academie voor Muziek en Woord Aalter
- vzwvolute@gmail.com

meer info:
https://www.facebook.com/events/514890745544208/

wees er snel bij want de plaatsen zijn zeer beperkt !

 

groet !

 

Muzikaalter

 

Christian Rutsaert wint de gouden nestor !

Beste,

We vernemen zopas dat onze penningmeester Christian Rutsaert de gouden nestor, een onderscheiding voor senioren die zich inzetten voor de samenleving, heeft gewonnen. Proficiat Christian !!

link: https://www.hln.be/regio/aalter/christian-rutsaert-wint-gouden-nestor~a915b802/

 

Muzikaalter.

Heaven & Earth concert op 2 december

Beste,
 

De Aalterse Concertband is volop een uniek winterconcert op ZATERDAG 2 DECEMBER aan het voorbereiden: muziek tussen hemel en aarde, van de stad tot in de bergen... zorg dat je er zeker ook bij bent !
 

praktische informatie:

- info: In deze donkere dagen brengt de Aalterse Concertband u een verwarmend winterconcert in de Aalterse Sint Corneliuskerk, met als thema Heaven & Earth.
Het prachtige repertoire, zorgvuldig gekozen door dirigent Andy Dhondt, zal worden ondersteund door de hemelse soliste mezzosopraan Celine Debacquer.
Het belooft een boeiende muzikale avond te worden waarbij achteraf kan worden nagepraat in het Brouwershuys. 

- affiche: https://www.muzikaalter.be/sites/default/bestanden/2017-12-02_H&A%20(Custom).jpg
- ticketshttps://www.muzikaalter.be/winterconcert of verkrijgbaar bij de muzikanten, het bestuur en in het Brouwershuys (Markt 10, Aalter)
- deel het facebookeventhttps://www.facebook.com/events/1542280129140745/

 

deel deze mail gerust met al uw vrienden :-)

 

Muzikaalter.

 

 

Ceciliafeest - Vergeet niet in te schrijven!!!

Hoi Iedereen,

Even herinneren aan ons Ceciliafeest op zondag 12 november. Vergeet aub niet in te schrijven! 

Je  kan online inschrijven voor dit familiefeest via www.muzikaalter.be/cecilia of door het strookje onderaan deze brief, samen met het totaalbedrag af te geven aan je verantwoordelijke  vóór 3 november.

Met vriendelijke groeten,

Steven

INSCHRIJVEN SINT CECILIAFEEST

Beste muzikant(e), koorlid,

Bij deze word je, samen met partner en dichte familie, uitgenodigd op ons jaarlijks SINT CECILIAFEEST op ZONDAG 12 NOVEMBER 2017.

Programma:

 • 10.30u: Misviering in de St.-Corneliuskerk opgeluisterd door de concertband en Amuze.

          Dit jaar wordt deze viering eens NIET gecombineerd met de Te Deum-mis.

         Maak maar veel reclame zodat we voor een volle kerk mogen spelen!

 • 11.30u: Aperitief in de bovenzaal van Emmaüs, gratis aangeboden door Muzikaalter.

        Met een (kort) overzicht van het oud en het nieuw werkjaar.

Iedereen, vooral AJO, is van harte welkom. Ook al schrijf je niet in voor de lunch. 

 • 12.30u: Feestlunch
  • Soep van de voorzitter (waarschijnlijk tomatensoep met of zonder ballekes…)
  • Je kan kiezen tussen lekkere stoverij met frietjes, groentjes of appelmoes of een even lekker vegetarisch alternatief. 
  • Uitgebreid dessertbuffet met koffie.
 • Achteraf: gezellige keuvelnamiddag.

Je kan online inschrijven voor dit familiefeest via www.muzikaalter.be/cecilia of door het strookje onderaan deze brief, samen met het totaalbedrag af te geven aan je verantwoordelijke  vóór 3 november.

  • Voor Amuze: Anneleen of Michèle,
  • Voor AJO: Dimitri,
  • Voor concertband: Guido.

Zoals steeds rekenen we op jou voor het “uitgebreid” dessertbuffet.

Kan je goochelen met zoetigheden en wil je één of ander culinair dessertje bereiden, vul dit dan online in bij het inschrijvingsformulier of stuur een mail met de naam van je lekkernij naar kaat@arks.be . We zullen je er geweldig dankbaar voor zijn.

 

ZEER GRAAG TOT OP ONS CECILIAFEEST!!!

Amerikaans koor te Aalter zaterdag 15 juli

Beste Muzikaalters! Even ter herinnering! Morgen (zaterdag 15 juli) komt er een Amerikaans koor hun ding doen in het auditorium van het gemeentehuis van Aalter. Deze jonge bende doet een ronde in enkele Europese landen en passeren ook in Belgie. Net zoals vorige editie enkele jaren terug zal dit evenement door ons georganiseerd worden. Deuren gaan open om 19u30 en het concert begint om 20u. Ingang is ook volledig gratis! Wees allen welkom om dit unieke concert bij te wonen! Mvg, Dimitry

Muzikaalter op de rode loper

Beste muzikant, koorlid, familielid, sympathisant

 

Morgen zal onze muziekvereniging prominent aanwezig zijn op de avondmarkt/rode loper/shopping@Aalter. (vrijdag 23 juni 2017)

Wij organiseren een gezellige bar op het kruispunt van de Stationsstraat met de Kouter en Weibroekdreef aan de gevel van juweliers De Muynck.

Hier kan je genieten van een fris wijntje met gefrituurde scampis of van een heerlijke brugse zot/pintje met bitterballen. Daarnaast ook frisdranken te verkrijgen uiteraard!

Dit organiseren wij ten voordele van de jeugdorkestreis naar de Provence die doorgaat in de eerste week van Juli.

Ook drumband Attack zal het evenement opluisteren door de avondmarkt af te lopen en aan onze bar een nummertje te brengen!

Kom gerust eens langs en steek onze jeugd een (financiëel) hart onder de riem!

Tot dan!

 

Mvg,

Het Muzikaalteropdeloper-team

Muzikaalter op de rode loper

Beste muzikant, koorlid, familielid, sympathisant

 

Morgen zal onze muziekvereniging prominent aanwezig zijn op de avondmarkt/rode loper/shopping@Aalter. (vrijdag 23 juni 2017)

Wij organiseren een gezellige bar op het kruispunt van de Stationsstraat met de Kouter en Weibroekdreef aan de gevel van juweliers De Muynck.

Hier kan je genieten van een fris wijntje met gefrituurde scampis of van een heerlijke brugse zot/pintje met bitterballen. Daarnaast ook frisdranken te verkrijgen uiteraard!

Dit organiseren wij ten voordele van de jeugdorkestreis naar de Provence die doorgaat in de eerste week van Juli.

Ook drumband Attack zal het evenement opluisteren door de avondmarkt af te lopen en aan onze bar een nummertje te brengen!

Kom gerust eens langs en steek onze jeugd een (financiëel) hart onder de riem!

Tot dan!

 

Mvg,

Het Muzikaalteropdeloper-team

 

Pagina's

Abonneren op RSS - Muzikaalter Nieuwsbrief