Muzikaalter Najaar 2018

 
 
 
 

ST CECILIA & TE DEUM

WINTERCONCERT

KERSTCONCERT

 
 
 
 
 

Beste muziekliefhebber,

Terwijl we nog nagenieten van de magische afsluiter van het vorige, is Muzikaalter intussen volop gestart aan het nieuwe werkjaar. Het prachtige kasteelconcert ter gelegenheid van hun 25ste verjaardag gaf het Jeugdorkest extra energie om er ook dit werkjaar iets fantastisch van te maken. Dankzij de nieuwe samenwerking met de Academie waarbij zowel het jeugdorkest als de concertband sinds dit schooljaar deel uitmaken van de alternatieve leercontext, kunnen we verder groeien en nog meer muzikanten verwelkomen en begeleiden binnen onze vereniging. Indien u hierover vragen hebt, kan u steeds met ons contact opnemen via informatie@muzikaalter

 
 
AJO 25 jaar
 
 
AJO 25 jaar

Op zondag 18 november zullen de Concertband, en Koor Amuze naar jaarlijkse traditie de eucharistieviering ter gelegenheid van het TE DEUM opluisteren. Traditioneel koppelen we dit gebeuren aan ons jaarlijkse familiefeest ter gelegenheid van Sint Cecilia: Graag nodigen we u allen uit voor een aperitief om 11u30 in de feestzaal van Emmaus (bovenbouw). Het Jeugdorkest zal een kort concertje spelen en we stellen eveneens graag aan u onze plannen voor de komende periode voor. Indien u nadien graag blijft voor de lekkere maaltijd kan u zich inschrijven op onze website.

 
 
 

Terwijl velen volop in de discussie verwikkeld zijn of ze nu moeten spreken van 'kerst' of 'winter', besliste muzikaalter het allebei te doen:

Op vrijdag 14 december brengt de concertband samen met het koor Amuze een Winterconcert. Het repertorium voor dit concert werd uitgewerkt in het kader van de herdenking van het einde van de 2de wereldoorlog. We hebben voor dit concert de sopraan Hanne Roos uitgenodigd en de Sint Corneliuskerk in Aalter gekozen als locatie. Graag nodigen we allen uit naar dit unieke concert met de titel Hymn to the fallen. En om dit jaar in de kerstsfeer af te sluiten, speelt de concertband opnieuw een Kerstconcert op zondagvoormiddag 23 december in het Kerstdorp in Aalter

Bestel alvast hier uw kaarten!

 
 
AJO 25 jaar
 
 

Noteer verder zeker en vast volgende data in uw agenda:

  • zondag 11 november: Herdenking Wapenstilstand
  • vrijdag 14 december: Winterconcert - Hymn to the kerk Aalter
  • zondag 23 december: Aperitiefconcert Kerstdorp Aalter
 
 

STEUN ONZE VERENIGING!

Via deze weg willen we je graag uitnodigen jullie lidmaatschap te vernieuwen.

Ook dit jaar willen we met Muzikaalter een sterke, muzikale invulling geven aan de cultuurprogrammatie in Aalter en omgeving. Voor en met de meer dan 100 actieve muzikanten en zangers van onze muzikale familie werken we opnieuw een boeiend en gevarieerd jaarprogramma uit. Dit is niet altijd evident, maar gelukkig kunnen wij elk jaar rekenen op jullie gulle steun.

Als u zich inschrijft als steunend lid, dan kunnen we verder mooie projecten realiseren, jonge muzikanten begeleiden, ons instrumentarium en partiturenbestand op peil houden en onze socioculturele doelstellingen halen. Daarom nodigen we u hierbij uit om lid te willen worden van MUZIKAALTER.

als DIAMANTEN lid, betaalt u €50

een GOUDEN lidmaatschap kost €25

een ZILVEREN lid schenkt ons €15

U kunt het gekozen bedrag overschrijven op rekeningnummer IBAN BE 27 4426 6352 3173. Vergeet hierbij vooral uw coördinaten niet te vermelden. We willen de namen van onze steunende leden namelijk publiceren op onze site www.muzikaalter.be, een site die zelfs in een niet-promt-jaar meer dan 10.000 bezoekers krijgt. U kan er zich op de nieuwsbrief inschrijven als u op de hoogte wilt blijven van alle initiatieven en evenementen van Muzikaalter.