Muzikaalter Zomer

 
 
 
 

KIOSKCONCERT

BEVRIJDINGSSTOET

25 JAAR JEUGDORKEST

 
 
 

KIOSKCONCERT - Zondag 8 juli om 11:30 - Markt Aalter

 

Beste muziekliefhebber,

Ook muzikaalter gaat weldra de zomer in. We sluiten ons werkjaar traditioneel af met een concert ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag. Graag nodigen we u uit voor dit gezellige, zomerse kioskconcert op zondag 8 juli om 11u30 . Dit gratis concert wordt georganiseerd door de gemeente Aalter en vindt plaats op de Kiosk, Markt Aalter.

Niet al onze muzikaalters gaan echter in verlof: het jeugdorkest repeteert de zomer door om hun jubeleumconcert voor te bereiden. Noteer dus zeker en vast zaterdag 25 augustus in jullie agenda om samen 25 jaar Jeugdorkest te vieren en binnen te stappen in "De Magische Wereld van het Jeugdorkest".

BESTEL HIER ALVAST JE KAARTEN

De concertband zal na enkele weken verlof opnieuw te horen zijn tijdens de herdenking van het einde van de 1ste wereldoorlog. Op zaterdag 18 augustus komt de bevrijdingsstoet aan in Aalter. Meer info kan u vinden op www.aalter.be.

Het koor amuze begint eind augustus opnieuw te repteren voor een uniek concert in het voorjaar 2019. Ook onze drumband Attack heeft grootse plannen. Je kan hen deze zomer nog aan het werk zien tijdens het Summerfest Aalter en vanaf september wordt er gewerkt aan een nieuw repertorium.

Begin september horen jullie meer over de plannen voor volgend werkjaar met onder andere een Playin (jeugorkest), een winterconcert (concertband) en voorjaarsconcert (koor) en het nieuwe Attack.

 

We wensen jullie een fijne en muzikale zomer,

Muzikaalter

 
 
AJO 25 jaar
 

WIJ RESPECTEREN UW PRIVACY!

Via deze weg willen we je graag laten weten dat Muzikaalter voldoet aan de nieuwe Europese privacywetgeving.

Meer weten? Hier kan je onze privacyverklaring raadplegen. Daarin lees je onder andere met welk doel we je gegevens kunnen gebruiken, bvb. voor de organisatie of promotie van activiteiten of om leden te verzekeren. Ook vind u beschreven hoe we uw gegevens bewaren en beveiligen en wat jouw rechten zijn in verband met je persoonsgegevens. Voor jou als abonnee op onze 'Muzikaalter Nieuwsbrief' wil dat ook zeggen dat we je gegevens alleen gebruiken om nieuwsbrieven te versturen. Weet dat je je steeds kan uitschrijven, via de link onderaan deze nieuwsbrief of door eenvoudig een mailtje te sturen naar: informatie@muzikaalter